SimsalabimForvandlingsdesign_Logo_2019.jpg

Förvandlingshjälp?

 

SIMSALABIM hjälper både privatpersoner, föreningar och företag med förvandling av befintliga miljöer! Behöver ert fikarum på jobbet en uppfräschning? Ska barnens rum "piffas till"? Välkommen med din förfrågan! Bilden visar barnhörnan hos ORREFORS på Höganäs Design Outlet, där SIMSALABIM skapade nytt utifrån befintligt möblemang.

Fyra stolar och två bord målades i olika kulörer. Bordsskivorna tapetserades och så även delar av skärmväggarna. Väggarna målades i matchande kulörer och vissa detaljer från tapeten klipptes ut och limmades upp på väggen. Matchande klädnypor att hänga upp barnens teckningar med och lekfull spegel är andra inslag. Dynorna fick nytt tyg (av Orrefors egen personal), nya kuddar (ginnawdesign), ett draperi för att dölja förvaring. Färg och tapet sponsrat av Colorama Höganäs.

Här kan du läsa mer!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter