SimsalabimForvandlingsdesign_Logo_2019.jpg

ny layout & 15% rabatt !

Det har tagit lite tid, men nu kan du äntligen hitta nyheter via hemsidan igen! Som du säkert redan märkt, är layouten något förändrad; en ren och vit bakgrund, några nya rubriker uppe i menyraden och små omformuleringar i texten..

Största förändringen är att min parallella verksamhet; Simsalabim Design, har "bakats in" i denna hemsida. Så att du lätt kan hitta även mina marknadsföringstjänster, som faktiskt går hand i hand med möbelförvandlandet.

Ibland kan du som besökare säkert uppleva det som rörigt och svårnavigerat med ett nytt utseende - och ja, jag erkänner - jag ändrar väldigt ofta! Som "plåster på såren" lämnar jag 15% rabatt på befintliga förvandlingssortimentet, t.o.m. den 12 mars! Uppge "plåster" när du handlar i nätbutiken.

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter