SimsalabimForvandlingsdesign_Logo_2019.jpg

Tack för en härlig Påskyra!

Vilken helg! Jag känner mig återigen så där tacksam - över att ha världens roligaste jobb, att ha hur trevliga och mysiga kunder som helst och att ha en supergo familj som alltid stöttar och hjälper till med allt möjligt i och kring "hemmaplan"! En smula överväldigad är jag allt också... över så många besök och över att få höra att Simsalabim syns på så många olika ställen och att det ger respons! Att ni som hälsar på får nyhetsbrevet, kanske har sett en "flyer" i lokala affären eller på anslagstavla vid Pålsjö Skog, eller att ni följer med via Facebook. Att ni dessutom efterfrågar fler kurstillfällen i förvandlingsdesign och kommer med lokalförslag... ja, det är helt enkelt underbart!

Nu tar jag en välbehövlig paus och kanske det blir Konstrundan för mig imorgon - för nu är jag allt nyfiken på att se det som några av er berättat om under ert besök hos Simsalabim :)

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter