SimsalabimForvandlingsdesign_Logo_2019.jpg

Fokus under maj

Just nu är jag inne i slutfasen av förvandlingen av Simsalabims nya kontor och showroom. Källarplan har tömts på alla förvandlingsobjekt och de möbler som inte fick nya hem under påskhelgen, bor nu på lagret. Nätbutiken lever vidare och kommer senast i början av juni att uppdateras med nyheter.
Nytt kursunderlag för förvandlingsdesign med datum i juni är på gång och jag tar förstås emot förfrågningar för möhippor - som det är säsong för nu under vår och sommar! Du som behöver förvandlingshjälp av din egen möbel får vänta tills juni, då verkstaden är ledig igen - men maila gärna din förfrågan redan nu! Och slutligen vill jag förstås informera om uppdateringarna här på hemsidan, som främst gäller mina marknadsföringstjänster - som under maj månad upptar större delen av min arbetstid!

Önskar dig en riktigt härlig helg! /Ulrika

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter