SimsalabimForvandlingsdesign_Logo_2019.jpg

Tack för senast!

Tack för alla trevliga besök under Fest & Bröllopsmässan på Örenäs Slott i söndags! Det blir allt en speciell stämning på ett slott, och särskilt med fina fest- och bröllopskläder, vackra smycken och smarriga tårtor som extra inslag. Och så alla förväntansfulla besökare, som hämtade inspiration inför sitt bröllop eller fest!

Tack även till Charlotte och CH Bröllop & Event, som vi delade monter med! Många blev positivt överraskade att få information om Charlottes tjänster som bröllops (och fest) koordinator - något som kan vara ett toppenbra stöd och hjälp inför den stora dagen!

Den här veckan når du mig säkrast via e-post, eftersom telefonen behöver en uppdatering. Det går också bra att skicka meddelande via vår Facebooksida förstås!

En bra start på veckan önskar jag dig!/ Ulrika & Simsalabim 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter