SimsalabimForvandlingsdesign_Logo_2019.jpg

Ny webbadress!

Så stämmer äntligen vårt domännamn, dvs. vår www-adress, överens med verksamheten!
Simsalabim finns kvar i Höganäs, men det är själva förvandlingen av möbler och inredningsdetaljer som vi vill lyfta fram - och det gör vi förstås allra bäst genom att använda ordet förvandlingsdesign i adressen: www.simsalabimforvandlingsdesign.se

När vi ändå var igång med förändringar, redigerade vi hemsidans layout en smula också. Och du som varit riktigt uppmärksam, kanske saknar information om vår parallella verksamhet? Den kommer vi alldeles snart att presentera under företagsnamnet "Hemsidormedmera". Hoppas att du gillar förvandlingen!

PS. Om du råkar skriva den gamla adressen är det ingen fara; du landar ändå rätt! 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter