SimsalabimForvandlingsdesign_Logo_2019.jpg

Miljövänligt i skyltfönstret

Miljövänlig skyltning hos Gillas Fotvalv i Höganäs


Veckorna flyger iväg - och jag har haft fullt upp med många marknadsföringsuppdrag. Vilket är hur roligt som helst, samtidigt som jag längtar efer att få sätta fart med mina kursplaner... Så det är inte något som glömt bort - tvärtom - håll bara ut ett litet tag till! Eller kontakta mig direkt för ett förslag!

Och på tal om kurser, så vore det ju fantastisk roligt med en lokal att bjuda in till kurser i... Men, den lokal som jag hade hoppats på, blev tyvärr inte verklighet. Så jag letar vidare!

Avslutar med att berätta att Simsalabims Loppisguide nu ska uppdateras, med många fler härliga loppisställen. Har du kanske något tips som jag kan ta med? Hör gärna av dig!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter