SimsalabimForvandlingsdesign_Logo_2019.jpg

Får jag be om en liten tjänst?

Ett exempel på förvandlingsdesign - hämtat från en av Simsalabims kunder Ett exempel på förvandlingsdesign - hämtat från en av Simsalabims kunder


Under mina semesterveckor har jag bl.a. umgåtts en del med familj och vänner på olika orter i Sverige. Att då få höra att mitt miljöarbete och inspiration via olika sociala medier nått fram till dem - och att just denna information i många fall resulterat i ett nytt "miljötänk" - det gör mig otroligt glad!

Att det dessutom leder till att någon - kanske just du? - även återanvänder mer och förvandlar gamla ting till något nytt - det vore ännu roligare!

Så därför efterlyser jag nu just din input! Om du kanske fått en idé eller tanke som lett till en rolig, finurlig, fin, konstig och/eller inspirerande förvandling eller återbruk - som du vill dela med dig av! Eller, om du "bara" börjat tänka mer miljövänligt - det vill jag gärna veta mer om!

Skriv några rader och/eller skicka med en bild - för jag är nyfiken! Resultatet från din (och många andras) input kommer jag bl.a. att sammanställa som information när jag lyfter fram miljötänk under föreläsningar och andra projekt i höst. Mer om detta lite längre fram!

Tusen tack på förhand! hälsar Ulrika

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter