SimsalabimForvandlingsdesign_Logo_2019.jpg

Den hållbara hälsobloggens premiär!

Så var ett nytt "projekt" och ett naturligt steg i min egen personliga hälsoresa lanserat! 

Nu kanske du undrar varför i hela fridens namn som jag drar igång något nytt, mitt i hälsopausen? Jo, för mig känns det faktiskt helt naturligt och nästan befriande att få skriva av mig. Framför allt så älskar jag att dela med mig av kunskap, erfarenhet, inspiration och det som kanske kan hjälpa just dig! 

Under min resa sedan augusti förra året, då vänsterfoten började värka och vaden var spänd som om jag tränat hur hårt som helst, har jag själv sökt efter maaaassa information kring diskbråck, ryggskott, nervsmärta och rehablitering av ryggar. Resultat? Jodå, en del hittade och jag som älskar sociala medier, gjorde även en sökning på hashtaggen #diskbråck via Instagram. (mer om detta vid ett senare tillfälle...). 

Health is not a goal - it´s a J O U R N E Y

Det finns verkligen mängder av kommentarer och personliga reflektioner att hitta på nätet, men jag hittade ingenting som kunde ge svar på mina frågor. Kommer jag att bli värkfri? Hur fungerar egentligen skadade nerver? Vilken träningsform är bäst lämpad för mig? När och hur ska jag sluta med värktabletter? Hur kan jag bäst arbeta och samtidigt vara lugn och trygg i att bli helt återställd?

Med tanken att både kunna ge stöd och hjälp till just dig och en möjlighet att skapa en slags hälsodagbok, blir det här startskottet för mitt nya forum för hälsa - med fokus på ett hållbart liv. Ur många olika aspekter. Varmt & Hjärtligt välkommen!

PS. Lite mer information om just min sjukhistorik tänkte jag bjuda på imorgon. Ja, om man nu kan kalla det för något att "bjuda" på...

Alla kommenterar gör mig glad!

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Etikettmoln