SimsalabimForvandlingsdesign_Logo_2019.jpg

Hoppas på fler Inspirationskvällar!

Inspirationskvällen i Farhults Mölla den 25/8 tillsammans med form&flora Trädgårdsdesign innehöll bl.a. tips på hur du förvandlar krukor, hur du kan mixa växter på ett fint sätt och hur trenderna för hösten ser ut.
Inspirationskvällen i Farhults Mölla den 25/8 tillsammans med form&flora Trädgårdsdesign innehöll bl.a. tips på hur du förvandlar krukor, hur du kan mixa växter på ett fint sätt och hur trenderna för hösten ser ut.
Torsdagens Inspirationskväll med en gemensam grön och hållbar tråd blev väldigt lyckad, tycker jag. Så nu hoppas jag att det kan bli fler evenemang med återanvändning i fokus och kanske andra teman och innehåll. Men gärna med levande gröna inslag, dvs. växter, igen!
Läs gärna mer om kvällen i bloggen!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter