SimsalabimForvandlingsdesign_Logo_2019.jpg

Uppdaterad hemsida, ny fokus & semester!

Visst bör man uppdatera sin hemsida då och då - något jag brukar vara ganska bra på. Den senaste tiden har jag lagt extra mycket fokus på just detta, i parallella verksamheten Hemsidormedmera - vars huvudsyssla är att hjälpa företagar med webbdesign.
 
Att göra två saker samtidigt är inte alltid hållbart, så därför har inläggen här på hemsidan varit färre än vanligt - som du kanske märkt! Men, det går fortsatt bra att kontakta mig för frågor, föreläsningsbokningar eller annat som gäller hållbarhet och återanvändning! Nyhetsutskicken "Simsalabims Förvandlingsinspiration" skickas också i vanlig ordning.

Snart tar jag en semesterpaus och håller därför stängt vecka 28-31. En och annan bild lär det säkert ändå bli på Instagram - häng gärna med där!

 

PS. En nyhet på denna förvandlade hemsida är att du kan läsa mer om och boka Simsalabims gröna och hållbara inredningskonsultation! En tjänst som går utmärkt att kombinera med webbuppdragen!
 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter