SimsalabimForvandlingsdesign_Logo_2019.jpg

Simsalabims Blogg

Erbjudanden, tips och lite personligt kring förvandlingsdesign, inredning och annat som gör
livet roligt. Simsalabims egen företagsdagbok!

Simsalabim på Facebook 

Senaste händelserna och erbjudanden. Information om öppettider och länkar till vår blogg eller andra intressanta platser för inredning. Häng gärna med!

Simsalabim via Instagram
Mix av bilder från förvandlade produkter, tapet-nyheter, färginspiration och privata inslag, med
fokus på färg och form.

Miljönär-vänlig
Avfall Sverige är expertorganisationen inom avfallshantering och återvinning, som står bakom Mijönär-Vänlig Avfall Sverige verkar för att förebygga att avfall uppstår och att mer återanvänds. Märkningen Miljönär-vänlig är ett led i detta arbete. Simsalabim Förvandlingsdesign är ett av företagen/verksamheterna som har fått denna märkning!

form&flora Trädgårdsdesign

Trädgårdsföretaget i Viken som hjälper dig skapa en härlig trädgård och utemiljö. Tillsammans trädgårdsarkitekt Cecilia Tidstrand har Simsalabim arrangerat inspirationskvällar med hållbarhet som gemensam nämnare.

Hemsidormedmera

Vår parallella verksamhet inom marknadsföring, med allt ifrån framtagande av hemsidor och bloggar, till idéer för annonser och visitkort.

Heidenmark Design

Heidenmark Design
Simsalabims samarbetspartner och bollplank i vissa projekt. Projektledning vid ombyggnad, renovering och nybyggnation. Sparar tid & pengar åt dig genom smarta avtal & erfarenhet.

Colorama, Höganäs

Simsalabims främsta inköpsställe för förvandlingsmaterial såsom färg, tapet och tillbehör. Mattor, golv och inspiration.

Sköna Hem
Vår inspirationskälla till inredning för både stora och små. Grundkurs i inredning har Ulrika också gått i Sköna Hems regi.