SimsalabimForvandlingsdesign_Logo_2019.jpg

Simsalabim via Instagram
Mix av bilder från förvandlade produkter, tapetnyheter, färginspiration och privata inslag, med
fokus på färg och form.

Simsalabim på Facebook 

Uppdateras nästan lika ofta som Instagram och innehåller bl.a. tips om aktuella evenemang.

Miljönär-vänlig
Avfall Sverige är expertorganisationen inom avfallshantering och återvinning, som står bakom Mijönär-Vänlig Avfall Sverige verkar för att förebygga att avfall uppstår och att mer återanvänds. Märkningen Miljönär-vänlig är ett led i detta arbete. Simsalabim Förvandlingsdesign är ett av företagen/verksamheterna som har fått denna märkning!

Verapark Circularity
Ett stort labb i naturen med återvunna material! Verapark är ett drivhus för miljörelaterad utveckling och innovation, där verksamma företag inom Veraparks område får hjälp med exponering, kontakter, samarbeten mellan näringsliv och offentlig verksamhet, samt koppling till den akademiska världen.

form&flora Trädgårdsdesign

Trädgårdsföretaget i Viken som hjälper dig skapa en härlig trädgård och utemiljö. Tillsammans trädgårdsarkitekt Cecilia Tidstrand har Simsalabim arrangerat inspirationskvällar med hållbarhet som gemensam nämnare.

Colorama, Höganäs

Simsalabims främsta inköpsställe för förvandlingsmaterial såsom färg, tapet och tillbehör. Mattor, golv och inspiration.

Sköna Hem
Vår inspirationskälla till inredning för både stora och små. Grundkurs i inredning har Ulrika också gått i Sköna Hems regi.

Hemsidormedmera

Vår parallella verksamhet inom marknadsföring, med allt ifrån framtagande av hemsidor och bloggar, till idéer för annonser och visitkort.