Simsalabim Förvandlingsdesign_Logotyp_Mobilversion_apr2017

Simsalabim inspirerar till återanvändning genom kurser, inspirationstillfällen samt hållbara samarbeten och uppdrag. Kontoret och delar av förvandlingssortimentet finns i Höganäs.

Här får du som mest inspiration! Nya bilder så gott som dagligen. Välkommen in!

17

t a p e t s e r a 🍃 m e r a . . Alla har kanske inte lika många tapetrullar hemma, men om man råkar ha en del tapetrester & tycker det är väldigt roligt att förvandla saker - varför inte tapetsera sina högtalare? Nu kanske det inte är så många som använder högtalare av den här modellen längre, men jag visar det här exemplet ändå - för att lyfta fram möjligheten. Dvs. att det går att förvandla i princip allt! . . I det här fallet tyckte jag att mina gamla högtalare inte alls passade in i dotterns nytapetserade rum (för några år sedan). Därför tog jag några bitar från den tapet vi hade kvar & klädde in högtalarna. Lite snyggare tycker jag i alla fall att de blev 🙂 .

Här får du uppdateringar och information om aktuella evenemang. Mest inspiration via Instagram!

Jag blir alltid glad för ett meddelande eller en fråga!
Kontaktuppgifter

Telefon: 0704-53 30 83  

E-post:
ulrika@simsalabimforvandlingsdesign.se 

Adress: Rundelsgatan 17, Höganäs

 

Simsalabims Förvandlingsinspiration? Ja, tack!
Nyheter, tips på enkla gör-det-själv-projekt och erbjudanden förstås. Några gånger om året...
Du registrerar dig genom att klicka på den här länken.

GDPR - Integritetspolicy

Fr.o.m. 25 maj 2018 måste Simsalabim  Förvandlingsdesign (SF) i egenskap som enskild företagsidkare på ett tydligt sätt visa hur personuppgifter hanteras. I pdf-dokumentet "Simsalabim Förvandlingsdesigns Integritetspolicy 2018" kan du ta del av all information. 

Om du har några frågor kan du alltid kontakta Simsalabim via e-post!