SimsalabimForvandlingsdesign_Logo_2019.jpg

FÖRVANDLINGSTJÄNSTER

Simsalabims huvudfokus är att lyfta fram värdet av att inreda och leva hållbart. Inredning handlar om mer än bara en möbel eller inredningsdetalj. Här presenteras våra olika typer av tjänster, som alla har en dos förvandlingsdesign.

Inventering ur ett återbruksperspektiv
Inventering ur ett återbruksperspektiv

Är det dags att möblera om på kontoret eller behöver ni inreda en cafémiljö? Då kan du ta hjälp att hitta en smart och hållbar lösning! Kanske de skrivbord redan finns kan "förvandlas" lite eller finns det eventuellt material som går att skapa med? Ett sätt att vara (miljö)smart både för företaget men också för vår planet!

Hållbar konsultation - inred lite "grönare"

Har du en möbel som du länge velat förändra? Saknar du idéer till färg och mönster? Då kan du genom små och miljövänliga knep få hjälp att lyckas!  
Förslag med tydlig lösning och beskrivning får du via e-post, för att sedan göra förändringarna på egen hand i ditt hem. 

en värld full av hållbara möjligheter!

I en företagsmiljö kan det vara just de små detaljerna som förstärker dina kunders första intryck. Nyfiken på kontorsmiljöer eller tidigare kundprojekt? Klicka dig vidare för fler bilder och beskrivning.

Butiksskyltning som går att miljöanpassa
Klimatsmart Butiksskyltning

Behöver du hjälp att exponera dina produkter och ditt företag på ett säljande och inspirerande sätt?

Du kan beställa något unikt som passar just ert varumärke eller hyra möbler och inredningsdetaljer från Simsalabims färdigförvandlade sortiment.

 

Mässor, utställningar & montrar på ett hållbart sätt
Mässor & utställningar på ett hållbart sätt

Behöver du ett bollplank med idéer inför en mässa eller utställning?
Då kan du få hjälp med designtips och inredningsförslag! Du kan hyra möbler och inredningsdetaljer från Simsalabims befintliga sortiment eller få något unikt skapat till dig/er - och det bör vara så miljövänligt som möjligt förstås!

återanvändning på riktigt!

I vår värld är hållbarhet inte bara ett ord. Det är liksom mindre snack och mycket verkstad - alltid! Nästan alla gamla ting ser vi potentialen i och försöker hitta ett nytt användningsområde för. Ibland kan saker vara vackra i sitt slitna utförande, ibland krävs bara en tvätt och lagning eller så förvandlar vi - med mycket omtanke och en hel del kreativitet.

Dags för en möhippa eller en pysselkurs? 
Pysseltillfällen, Workshops & Möhippor

Du kan inte bara boka in en kurs för dig och dina kollegor eller väninnor, utan även en kreativ aktivitet till en möhippa!
Tid, datum och vad ni vill äta och dricka bestämmer vi tillsammans. Ni kan skapa ni något tillsammans eller kanske låta den blivande bruden få måla sin bröllopsfotoram. 

Hjälp - jag hinner inte vara miljövänlig!
Hitta hållbar inredning!

Ingen fara - Simsalabim kan hjälpa dig! I mån av tid tar vi emot s.k. "sökuppdrag", då du kan få hjälp att söka efter en viss typ av möbel (via lokala loppisar, blocket och auktioner) som sedan förvandlas enligt ditt önskemål. Att förmedla en möbel i befintligt/antikt skick går också bra! Hör av dig via e-post!