SimsalabimForvandlingsdesign_Logo_2019.jpg

Simsalabims huvudfokus är att lyfta fram värdet av att inreda och leva hållbart! Inredning handlar om mer än bara en möbel eller inredningsdetalj för mig.

Ett hem kan vara avskalat och vitt, färgglatt och lekfullt men ändå sakna det där "lilla extra". En kurvig ram till barnens teckningar eller en originell spegel till gästtoaletten kan göra susen! I en företagsmiljö kan det vara just de små detaljerna som förstärker dina kunders första intryck. Att låta inredning få ta tid; att inte allting måste ske direkt och att själv vara delaktig i "inredningsprocessen" - det är en del av hållbarhetstänket för mig!

Inventering ur ett återbruksperspektiv!
Inventering ur ett återbruksperspektiv

Är det dags att möblera om på kontoret eller behöver ni inreda en cafémiljö? Då kan ni ta hjälp att hitta en smart & hållbar lösning! Kanske de skrivbord ni redan har kan "förvandlas" lite eller finns det eventuellt material som går att skapa med? Ett sätt att vara (miljö)smart både för företaget men också för vår planet!

Mässor, utställningar & montrar på ett hållbart sätt
Mässor & utställningar på ett hållbart sätt

Behöver du ett bollplank med idéer inför en mässa eller utställning?
Då kan du få hjälp med designtips och inredningsförslag! Du kan hyra möbler och inredningsdetaljer från Simsalabims befintliga sortiment eller få något unikt skapat till dig/er - och det bör vara så miljövänligt som möjligt förstås!

Hållbar konsultation - för dig som vill inreda lite "grönare"!

Har du en möbel som du länge velat förändra? Saknar du idéer till färg och mönster? Då kan du genom små och miljövänliga knep få hjälp att lyckas!  
Förslag med tydlig lösning och beskrivning får du via e-post, för att sedan göra förändringarna på egen hand i ditt hem. 

 

Dags för en möhippa eller en pysselkurs? 
Pysseltillfällen, Workshops & Möhippor

Du kan inte bara boka in en kurs för dig och dina kollegor eller väninnor, utan även en kreativ aktivitet till en möhippa!
Tid, datum och vad ni vill äta och dricka bestämmer vi tillsammans.Ni kan skapa ni något tillsammans eller kanske låta den blivande bruden få måla sin bröllopsfotoram. 

Butiksskyltning som går att miljöanpassa
Klimatsmart Butiksskyltning

Behöver du hjälp att exponera dina produkter och ditt företag på ett säljande och inspirerande sätt?

Du kan beställa något unikt som passar just ert varumärke eller hyra möbler och inredningsdetaljer från Simsalabims färdigförvandlade sortiment.

 

Hjälp - jag hinner inte vara miljövänlig!
Hitta hållbar inredning!

Ingen fara - Simsalabim kan hjälpa dig! Jag tar gärna emot s.k. "sökuppdrag", då du kan få hjälp att söka efter en viss typ av möbel (via lokala loppisar, blocket och auktioner) som sedan förvandlas enligt ditt önskemål. Att förmedla en möbel i befintligt/antikt skick går också bra! Hör av dig via e-post!