SimsalabimForvandlingsdesign_Logo_2019.jpg

Vill du prova på förvandlingsdesign? Är det dags att boka en kreativ aktivitet?

Simsalabim har många idéer på vad du kan förvandla och återanvända, för att skapa något fint till ditt eget hem! Du är hjärtligt välkommen att höra av dig via e-post eller genom att fylla i formuläret längre ner, för att boka ett datum som passar!

Kurser och inspirationskvällar med Simsalabim Förvandlingsdesign

Den inspirationskväll jag var på i Farhult gav mig så mycket! Har verkligen tänkt återbruk både när det gäller växter och krukor. Har bl.a. målat om en kruka som skulle till tippen." Helena

Under våren 2017 arrangerades några inspirationskvällar, med blandat innehåll. Först ut var "Hållbar VÅRYRA - En grön & kreativ AfterWork" den 30 mars i Höganäs. Ett arrangemang i samarbete med form&flora Trädgårdsdesign. Läs mer och se bilder via bloggen.

Om du har några egna tankar, idéer eller önskemål, är du alltid välkommen att höra av dig med tips!

 

Inspirationsföreläsning: "1 byrå med (minst) 20 möjligheter"

Det finns även färdigpaketerade föreläsningar att boka! Syftet med just den här föreläsningen är att inspirera till återanvändning, genom att använda ett konkret exempel; byrån. Du får se minst 20 olika möjligheter för hur det går att återanvända en gammal byrå, både rent praktiskt och genom ett gäng bilder. Med förhoppningen att du kan se hur det med enkla medel går att göra skillnad - att skapa en grönare och mer hållbar värld!

Känner du kanske ett företag eller förening som kan vara intresserade av ett "förvandlingsbesök"? Eller tycker du att just dina barns skola skulle kunna jobba lite mer hållbart? Jag blir alltid glad för tips - och skickar gärna mer information! 

Jag tycker att ditt framträdande var mycket trevligt och inspirerande. Britt-Inger

Anmälan / Förfrågan
  • Kursdatum, önskemål, frågor
Skräddarsydd föresläsning eller kanske bara en inspirationsdos?

Att inreda och leva en smula "grönare" behöver inte vara svårt - tvärtom! Hur du med små medel kan börja tänka lite mer hållbart - på jobbet, hemma eller varför inte i sommarstugan - det är några tips som jag gärna lyfter fram under en föreläsning. 

Det finns "standard-presentationer" om ca 30 minuter upp till en timme, då jag visar bilder och exempel på hur du kan förvandla med enkla medel. Du kan även boka ett eget innehåll, där jag anpassar efter just dina önskemål! Det kan handla om att visa fler "före- och efter"-bilder, berätta om var du enklast hittar miljövänliga möbler eller att jag demonstrerar live hur du slipar, målar och förvandlar en mindre möbel eller inredningsdetalj!

Du som hellre vill boka en "skräddarsydd" kurs, kan göra det! Under en kreativ kurs kan du ta med dig ett eget loppisfynd att förvandla till något nytt eller kanske boka en eftermiddag för "pyssel" med barnen? Simsalabim gillar att kombinera återanvändning med naturmaterial och björk är en favorit.  Det går alldeles utmärkt att boka en möhippa också! Beroende på hur många ni blir, anpassar jag lokal och innehåll. Enligt önskemål från dig/er förstås. Fika eller enklare lunch fixar jag gärna! 

Välkommen med din förfrågan via e-post!