SimsalabimForvandlingsdesign_Logo_2019.jpg

FÖRELÄSNINGAR OCH WORKSHOPS

Vill du prova på förvandlingsdesign? Är det dags att boka en kreativ aktivitet? Simsalabim har många idéer på vad du kan förvandla och återanvända, för att skapa något fint till ditt eget hem! Du är hjärtligt välkommen att höra av dig via e-post för att boka ett datum som passar!

Kurser och inspirationskvällar med Simsalabim Förvandlingsdesign

Den inspirationskväll jag var på i Farhult gav mig så mycket! Har verkligen tänkt återbruk både när det gäller växter och krukor. Har bl.a. målat om en kruka som skulle till tippen." Helena

Om du har några egna tankar, idéer eller önskemål, är du alltid välkommen att höra av dig med tips!

Känner du kanske ett företag eller förening som kan vara intresserade av ett "förvandlingsbesök"? Eller tycker du att just dina barns skola skulle kunna jobba lite mer hållbart? Vi blir alltid glada för tips - och skickar gärna mer information! 

Skräddarsydd föresläsning eller kanske bara en inspirationsdos?

Att inreda och leva en smula "grönare" behöver inte vara svårt - tvärtom! Hur du med små medel kan börja tänka lite mer hållbart - på jobbet, hemma eller varför inte i sommarstugan - det lyfter vi gärna fram under en föreläsning. 

Det finns "standard-presentationer" om ca 30 minuter upp till en timme, med bilder och exempel på hur du kan förvandla med enkla medel.

Du kan även boka ett eget innehåll, där jag anpassar efter just dina önskemål! Det kan handla om att visa fler "före- och efter"-bilder, berätta om var du enklast hittar miljövänliga möbler eller att vi demonstrerar live hur du slipar, målar och förvandlar en mindre möbel eller inredningsdetalj!

Du som hellre vill boka en "skräddarsydd" kurs, kan göra det! Under en kreativ kurs kan du ta med dig ett eget loppisfynd att förvandla till något nytt eller kanske boka en eftermiddag för "pyssel" med barnen? Simsalabim gillar att kombinera återanvändning med naturmaterial och björk är en favorit.  

Det går alldeles utmärkt att boka en möhippa också! Beroende på hur många ni blir, anpassas lokal och innehåll. Enligt önskemål från dig/er förstås. Fika eller enklare lunch fixar vi gärna!