simsalabim design - ger dig fler kunder!

Simsalabims viktigaste uppgift är att just ditt företag skall få fler kunder!

Under vårt första möte - som är helt kostnadsfritt - berättar ni om verksamheten och vi ställer de rätta frågorna.
En offert som är anpassad efter just era behov blir nästa steg - och därefter inleder vi förhoppningsvis ett samarbete som leder till målet!

Kontakta Simsalabim redan idag - för ett första möte!

Vi nås enklast via e-postulrika@simsalabimhoganas.se och/eller telefon: 0704-53 30 83
Du som vill ta del av våra tips kan kika in på bloggen: http://simsalabimdesignforetag.blogspot.se/  och/eller  facebook:  https://www.facebook.com/simsalabimdesign 

Parallellt med förvandling av möbler och miljöengagemang, arbetar jag med marknadsföring på olika sätt. Du kan anlita mig för att skapa en hemsida, du behöver kanske en annons till en katalog eller vill komma igång med nyhetsbrev. Behöver du lära dig skapa proffsigare PowerPoint-presentationer eller få en inblick i sociala medier, kan du få hjälp med det också!

Jag samarbetar med ett nätverk av kompetens inom reklam, foto, tryck och design, som jag anlitar då det behövs. Hur ett projekt kan gå till kan du läsa mer om under rubriken "arbetssätt". Längre ner lämnar jag svar på några av de vanligaste frågorna som kan vara bra att veta redan innan första mötet och vill du se exempel på tidigare marknadsföringsuppdrag kan du gå in under rubriken "övriga tjänster". Är du nyfiken på de hemsidor jag skapat, hittar du ett axplock under "hemsidor". 

Vem står för den personliga biten? Vad har Ulrika med sig i bagaget?

Det är jag som är Ulrika!

Jag är en kreativ och framåt person med en passion för design, marknadsföring och inredning; bitar som jag arbetar med dagligen. Med hög administrativ kompetens och erfarenhet från projektledning inom event- och konferensbranschen, är marknadsföring ett av mina största intressen parallellt med inredning.

Sedan snart fyra år arbetar jag med verktyget Hemsida24 för att skapa hemsidor. Ett system som jag själv valde vid min verksamhetsstart och som jag sedan dess använder dagligen. Jag lägger stor vikt vid de personliga mötena och en av de främsta ingredienserna i ett lyckat kunduppdrag är förtroende och förmågan att lyssna in mina kunders behov. Något jag anser mig vara riktigt bra på!

Besök gärna min profil på Linked In, för mer information kring min yrkesbakgrund. 

Du får enkla verktyg på ett proffsigt och personligt sätt, med fokus på design och layout. Du får prisvärda lösningar som alltid anpassas efter din nivå och jag försöker tala på ditt språk utan konstiga tekniska termer. Dessutom hoppas jag att du kommer att ha roligt under vårt samarbete!

Ett förtroende och en kontaktperson, under hela resan

Simsalabim Designs värdeord är förtroende, kvalitet, personlighet och proffsighet. Något som jag garanterar genom ett nätverk av kompetens inom reklam, foto, copy och tryck. Jag är alltid din kontaktperson, som vid behov tar in den kompetens som behövs i just ditt projekt, för att säkerställa bästa möjliga resultat.

Varför ska jag välja just Simsalabim Design?

Oavsett om det handlar om en ny hemsida, en kurs i PowerPoint eller en företagssida på Facebook, anpassar jag såväl språk och nivå efter just dig och ditt företag. Du har alltid mig som kontaktperson, det är jag som levererar det du beställt och det är mig som du träffar under alla möten och avstämningar.

Möbelförvandling & Marknadsföringstjänster - hur hänger det ihop?

För att besvara den frågan på bästa sätt, lämnar jag ett konkret exempel från min kund Charlotte Hertander, CH Bröllop & Event. Charlotte skapade själv sin hemsida i Hemsida24 men innan sidan publicerades lämnade jag återkoppling på den. En tid därefter anlitade Charlotte mig i ett samarbete inför deltagande på Bröllopsmässan i Helsingborgs Arena, med uppdraget att skapa en inspirerande mässmonter. Charlotte hyrde inredning från Simsalabims miljövänliga möbelsortiment och fick konkreta tips om övrigt innehåll till montern. Innan mässan provmonterade vi och vid mässtillfället levererade jag Simsalabims material och monterade allting tillsammans med Charlotte. Någon månad därefter behövde Charlotte hjälp med annonsunderlag till tidningen ”Allt om Bröllop”.

Simsalabim Design hjälpte till med flera typer av uppdrag, som alla innehöll design och miljötänk, på ett personligt och flexibelt sätt, skräddarsytt efter kundens behov.